2014-03-21

KNOPPAR OCH KVISTAR

Dygnet blir inte längre av att gråta.





















Vilken vecka! Massa jobb i och med lansering av företaget, pusslande av schema på grund av febriga barn, den ena maken bortrest och den andre med ryggont. Så kör vi lite snö på det. Dagen innan vårdagjämningen.

Det känns lite läskigt att äntligen kunna arbeta kreativt. I flera år har vi pratat och pratat om att starta eget. Nu är fyrtioårskrisen här, något tidig. Nu har vi vänt våra utbildningar ryggen och satsar massa tid och pengar på att jobba med yta.


Inredningsintresset har alltid stulit tankar och energi från samtalen med människor. Ofta när vi kommer in i ett rum tänker vi på hur man på bästa sätt skulle kunna få ytorna så optimala och smakfulla som möjligt. Det skulle ju vara bättre att fokusera på till exempel vad som sägs.  

Nu är det snart äntligen vår och ett litet inredningstips är att ta in en kvist med knoppar på. Det räcker med en gren i någon vacker vas. Det blir vackert när knopparna brister. Om de slår ut. Efter veckans snöfall kanske våren tvekar. 

Kvistar i snögubbe.






















Vi vill gärna ha lite feedback på bloggen. Bra, dåligt? Berätta gärna i kommentarsfältet om vad ni skulle vilja ta del av. Något ni undrar eller vill höra mer om? Fire away!

Glöm inte att följa oss på Instagram! Ni hittar oss på headsandtailsse. 

Trevlig helg!

5 kommentarer:

  1. Så roligt att ni startat eget inom detta!
    Tyvärr har jag inget uppdrag åt er nu men ska verkligen föra ert företag på tal om nån annan skulle behöva era tjänster!

    Lycka till!
    /Lillasyster Hellman

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket Lillasyster Hellman! Det uppskattar vi!

    SvaraRadera
  3. Härliga foton. Håller tummarna att allt ska gå bra och att folk får upp ögonen för ert företag. Lycka till.

    SvaraRadera
  4. Härliga foton. Håller tummarna att allt ska gå bra och att folk får upp ögonen för ert företag. Lycka till.

    SvaraRadera